Community management

Doeltreffende transformatietrajecten voor jouw organisatie

Diepgaande verandering stimuleren en verankeren, dat doe je niet in een-twee-drie. Met de professionele raad en consequente begeleiding van Appelblauwzeegroen maak je een vlotte start, vermijd je omwegen en schakel je makkelijk hoger.Coworking is communityworking. Als coworker deel je een werkplek met mensen uit verschillende sectoren. Een coworkingspace is niet enkel een bureau maar een levendige plaats waar ondernemers, zelfstandigen, freelancers en flexwerkers zich samen engageren.
  • Stimuleer communitybuildingtussen de aanwezige coworkers. Zorgen dat iedereen in de groep zich op zijn gemak voelt, is prioriteit. Breng mensen met elkaar in contact via matchmaking, kennisdeelmomenten, (netwerk)events en een digitaal platform. Zo creĆ«er je een hub waarin talenten en bedrijven elkaar versterken.
  • Een coworkingspace is opgebouwd volgens het principe van activity based working waarin elke type werker zich kan vinden. Combineer open en gesloten werkruimte. Zones om te focussen, bellen, presenteren en vergaderen zijn cruciaal.

Appelblauwzeegroen is graag jouw klankbord bij het opbouwen van een community en het versterken ervan, zowel online als offline. We adviseren je ook voor het organiseren van netwerkevents en faciliteren graag de coaching en opleiding van je coworkinghosts en matchmakers.

Benieuwd wat Appelblauwzeegroen al mogelijk maakte?

Appelblauwzeegroen logo
Ons bedrijf
Vestinglaan 55
2650 Edegem
03 291 02 00
Social