Digitale werkplek

Doeltreffende transformatietrajecten voor jouw organisatie

Diepgaande verandering stimuleren en verankeren, dat doe je niet in een-twee-drie. Met de professionele raad en consequente begeleiding van Appelblauwzeegroen maak je een vlotte start, vermijd je omwegen en schakel je makkelijk hoger.Nu tijd- en plaatsonafhankelijk werken de norm wordt, is een digitale werkplek een must om teams efficiënt te laten samenwerken. En dat gaat verder dan enkele softwaretoepassingen.
 • Elke medewerker krijgt de nodige hardware-uitrusting om zijn job optimaal te kunnen doen. Meestal betekent dit dat laptops en mobiele telefoons de nieuwe standaard worden.
 • Virtuele werkomgeving door migratie naar de Cloud, om informatie vlot te kunnen delen en toegankelijk te maken vanop elke locatie.
 • Tools zoals telefonie over IP, Skype, SharePoint en OneNote stimuleren digitaal samenwerken. Op voorwaarde dat ze correct worden geïmplementeerd en de medewerkers voldoende ingewijd. Daar komt opleiding aan te pas, en een duidelijk afsprakenkader per team.
 • Wanneer teams vanop verschillende plekken gaan samenwerken zijn er aangepaste vergaderzalen nodig. Camera’s en speakersystemen maken het mogelijk om makkelijk een digitale meeting via Skype te houden.

Hoe kan Appelblauwzeegroen het verschil maken?

Volledig projectmanagent:
 • Design en implementatie van de digitale werkomgeving
 • focus op zes sleutelfuncties: communicatie, digitale samenwerking, coördinatie, businessprocessupport, hardware en ergonomie

 • inhoudelijke opleidingen rond samenwerkingstools, zowel voor key users als eindgebruikers

  coaching rond het gebruik van samenwerkingstools in een virtueel team

  Bekijk enkele projecten van Appelblauwzeegroen

  Appelblauwzeegroen logo
  Ons bedrijf
  Vestinglaan 55
  2650 Edegem
  03 291 02 00
  Social