Tools

ALGEMENE FACTURATIE VOORWAARDEN

Kant-en-klare oplossingen voor jouw organisatie 

Heeft jouw organisatie (nog) geen behoefte aan een uitgebreid veranderingstraject maar wel aan één of meerdere duwtjes in de rug? Dan staat Appelblauwzeegroen klaar met kant-en-klare oplossingen die we eenvoudig en op maat inzetten.

Bar d'Office - Digitaal platform

Bar d’Office, een project van Appelblauwzeegroen, ontwikkelde een app die administratie vergemakkelijkt en communitybuilding bevordert. Digitalisering voor minder papierwerk maar vooral om werknemers administratieve beslommeringen te besparen. De focus ligt op het bouwen aan de community, met profielpagina’s, chatfuncties enzovoort.

Workshops

Digitaal samenwerken

In een sessie van vier uur gaan we op zoek naar de manier waarop je als team best samenwerkt in een veranderende wereld. Het doel: efficiënter zijn met de bestaande tools en elkaars werkschema en welzijn te respecteren. Bijkomende modules mogelijk voor teams en/of individuen, op basis van specifieke noden.

Digitaal welzijn

In tijden van burn-out en overbevraging wordt er veel gesproken over digitale detox. Telefoon en computer domineren zo dat we het gevoel hebben dat ze ons leven overnemen. Daar willen we vanaf, zonder de voordelen van deze instrumenten op te geven. We gaan dus niet voor ontwenning, wel voor een slim gebruik zonder extra stress.

Digitale samenwerkingstools

Om de flexibele samenwerking van het team op peil te houden, zijn er degelijke digitale tools nodig. In deze sessie overlopen we de belangrijkste hulpmiddelen en komen we tot afspraken om ze handig in te zetten binnen het team.

Habit coaching

Ons gedrag wordt bepaald door onze gewoontes. Om een verandering te realiseren moet je dus beginnen bij de kleinste routines. In deze sessie ontdek je hoe die vlot en duurzaam verandert. Dat passen we meteen praktisch toe.

Team afspraken

In een veranderende situatie is het belangrijk om als team duidelijke afspraken te hebben en te respecteren. Tijdens een sessie van drie uur bekijken we op verschillende vlakken de sterktes van het team en ontdekken we waar er nog mogelijkheid is voor verbetering. Daar gaan we mee aan de slag om te eindigen met een aantal concrete afspraken voor een gestroomlijndere teamsamenwerking.

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Appelblauwzeegroen logo
Ons bedrijf
Vestinglaan 55
2650 Edegem
03 303 90 73
Social